RiihiRustiikista päivää….

Riihirustiikki on maalaisromantiikkaan ja mystisiin mööpeleihin erikoistunut yritys jonka tuotteet tehdään pääsääntöisesti kierrätyspuusta. Jos uutta puuta käytetään niin sekin on enimmäkseen tuulenkaatoja ja poistettavia pihapuita. Tarkoitushan olisi tienata elantonsa,mutta siinä sivussa yrittää säästää luontoa ja vähentää tätä kertakäyttökulutusta. Tämä blogi on kaikkea mielipiteistä mainontaan. Uskalla kommentoida ja kysyä. Kiitos kun käyt kommentoimassa ja katselemassa,jätä jälki..

Tuotteet löydät helposti: www riihirustiikki.fi

Advertisement

4 thoughts on “RiihiRustiikista päivää….

  1. Hei, olisin tiedustellut, kuinka paljon mahtaisi maksaa 180cm leveään parisänkyyn tuollainen kotisivujen kuvan mukainen harmaasta puusta tehty sängynpääty? Entä rahti?

    • Laitoin sähköpostia!. Muille kiinnostuneille tiedoksi jotta halvimmat parisängyn päädyt alkavat 160e ja hinta muotoutuu materiaaleista ja tekotavasta,valoista,raudoituksista ja mitä nyt toivookin. Myös samaan kuosiin sopivia yöpöytiä 40x40x50 kork. (95e kahdella tasolla) voi kysyä. Saman koon kaappimallinen yöpöytä ( 125e) myös saatavilla. Sängynpäätypenkkejä myös tilauksesta toiveiden mukaan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s