Palautteet sivustolta!

Hei! Toivon saavani palautetta tuotteista,niin hyvässä kuin pahassakin.

Pyrin aina tuotteissa hyvään hinta/laatusuhteeseen mutta aina voi jotain jäädä huomaamatta.

Myös vanha puu elää kosteuden mukaan ja esim keskuslämmitystalot ovat sisäilmaltaan hyvin kuivia. Joten toisinaan saattaa ajan myötä tulla rakojen kasvamista tai  jotain nitinöitä tai natinoita.

Raot tulevat aina olemaan lopulta hiukan isompia kuin tuotteen toimituksen hetkellä. Yritän kyllä aina muistaa mainita asiasta.

Mutta kuten sanottu,kommentoida  voi ja uusia ideoitakin voi esittää  , ne voivat olla jollekkin muullekin hyödyksi!.

Sana on vapaa! Olkaa hyvät.

 

Advertisement

11 thoughts on “Palautteet sivustolta!

 1. Hei, vuodenajasta riippumatta kaipaisin takka/saunapuille kantolaatikkoa, tai mikähän se oikea nimi lieneekään.

  • Hei! On ollut jo pidempään “sittenkunmäehdin” osastolla tulossa :).
   Tulee vielä itsekin kannettua puut IKEAN sinisellä kassilla ja pulkalla. Mutta joku päivä vielä sellainenkin nähdään…

 2. Hei, mistäkö meidän kumppanuus alkoi? Peilistä. Ostettiin ensin yksi joka oli ihana ja haluttiin jakaa iloa, joten niitä tuli sitten hankittua useampikin läheisillemme. Haluttiin ja saatiin persoonallista ja laadukasta. Peilien kirjo sitten laajenikin, kun tyttäreni ja Jokinen yheistyössä suunnittelivat reippaan kokoisen “länkipeilin.”. Kaksin kappalein niitäkin tarvittiin, toinen pojan hevostilalle ja toinen ihan tyttären kaupunkiasuntoon. Tämä yhteistyösuunnittelu avasi ikäänkuin silmäni, että aina voi kysyä ja ehdottaa omia toivomuksia. Suosittelen! Kun vielä kaupan päälle sai loistavan palvelun, tiesin ettei tämä jää tähän. Eikä kyllä ole jäänytkään.Kiitokset!!!

  • Kiitos Jaana ja Perttu. Aivan oikein,aina voi kysyä !. Ja kysymällä saa sellaista kuin itse toivoo. Meidän välillämme tämä “suunnittele ja pyydä tarjous” metodi on toiminut hyvin niin isommissa kuin pienissäkin tuotteissa. Kiitokset kaikkein aktiivisimmalle asiakkaalleni. Viikonloppuna on “kuorma” tulossa…

 3. Hei. Kaipaisin kotimme rustiikista pientä penkkiä/jakkaraa. Yhden istuttavaa hieman keskeltä kaarevaa. Harmaa oli toive väri. Istuin osa suorakaiteen muotoinen ei pyöreä. Istuin osan pituus ehkä 50-70 cm. Löytyykö? Hinta?

 4. Hei ! Minua kiinnostaisi pöydissä mistä puusta ne on tehty. Mitä puuta käytette pöydissä mitkä on tehty uusista lankuista?

 5. Tarvitsen työtason 1080 x 640 x n. 40-50 mm, hinta tälläiselle kiinnostaisi, taso tulee keittiösaarekkeen päälle. En löytänyt tältä sivustoltanne minkäänlaisia yhteystietojanne tämän palstan lisäksi….

 6. Hei, tahtoisin tietää mitä kustantaisi lankku ruokapöytä kuudelle hengelle, mitat 190x 230? Toiveena olisi pöytä kahdesta lankusta koottuna.

 7. Vielä kerran suuren suuret kiitoksemme, tammilankkupöytä herättänyt nyt jo valtavaa ihastusta! Kiitos myös super ystävällisestä palvelusta, kiireetöntä asiaan paneutumista asiakkaan ehdoilla!
  Suosittelen Riihirustiikkia lämpimästi❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s